+3630/379-2001 info@kokenyapartman.hu

Korszerűsítés a gyógy- és strandfürdőben

2017. novemberében  megkezdődtek a fürdő öltözőépületének bővítési és korszerűsítési munkálatai, mely az első lépése egy háromlépcsős beruházásnak. A munkálatok előreláthatólag 2018 májusáig tartanak, ez idő alatt a vendégek ideiglenes öltözőt vehetnek igénybe.

“A vendégek fogadására kulturált konténerekből alakítottunk ki új bejáratot a Thermál Szálló mellett. A megközelítésük így egyszerű, de irányjelző táblák is segítenek a tájékozódásban. Az ideiglenes öltöző valamivel kisebb az eredetinél, ezért is ütemeztük úgy az építkezést, hogy az a lehető legkevesebb problémát okozza működésünkben.

Hang- és porfogófallal is igyekszünk elérni, hogy fürdőnk vendégei a lehető legkevesebbet vegyenek észre a munkából, viszont az egyes munkafolyamatok nagyobb hanghatással járhatnak. Bízunk megértésükben, hiszen fejlesztéseinkkel az önök kényelmét és komfortérzetét szeretnénk javítani, minél inkább megfelelni igényeiknek.

Ezért is vállaltuk, hogy az öltözőt önerőből újítjuk fel. Ez az átépítés az első lépése egy háromlépcsős beruházásnak. Elkészült terveink alapján folytatásként a már mindenki által nagyon várt fedett fürdő és wellnessépület megvalósítását tervezzük.
Bővebb tájékoztatást a 49/534-410-es központi telefonszámon vagy e-mailben (furdo@bogacsitermalfurdo.hu) kérhetnek.”

Forrás: www.bogacsitermalfurdo.hu


admin

No description.Please update your profile.